En engagerad aktör inom revision och redovisning

Bild foretaget 380pxBlock Revisionsbyrå har kundens verksamhet och lönsamhet i fokus. Vi tror att ett stort engagemang i våra kunders verksamhet gör att du som kund får en bättre produkt, samtidigt som våra medarbetare utvecklas och har ett roligt arbete.

Historik
Block Revisionsbyrå ägs av Kristofer Block. Han är auktoriserad revisor och företagsrådgivare. Kristofer var tidigare ansvarig för KPMG:s verksamhet i Sollefteå, en verksamhet som även ett flertal av de anställda vid vårt kontor i Sollefteå har erfarenhet från. De flesta av medarbetarna vid kontoret i Kramfors har tidigare arbetat hos Per Rydberg Revisionsbyrå AB, vars verksamhet förvärvades 2013.
I mars 2017 förvärvades även Kramfors Bokförings- och Rådgivningsbyrå.
Tillsammans har vi mycket stor erfarenhet av redovisning/bokföring, revision och företagsfrågor och anser oss vara det självklara valet för dig som driver företag i Kramfors eller Sollefteå.

Engagemang
Hos oss får du en engagerad partner att bolla företagsfrågor med. Främst är vi specialister inom redovisnings- och skatteregler, men vi har även stor erfarenhet av avtalsfrågor, som många av våra kunder väljer att ta del av. Det är viktigt för oss, att vi är tillgängliga för dig och ditt företag. Har du tidpunkter, när du vill ha rapporter klara, så ser vi naturligtvis till att hålla givna deadlines. Engagemang är viktigt för oss.

Trygghet
Som företagare tror man ofta, att man kan göra allting själv. Vi strävar efter att du som företagare ska kunna koncentrera dig på det som du är bra på. Om du lägger energi på det, så kommer det att generera såväl mer försäljning som kostnadsbesparingar. Moderna hjälpmedel gör oss effektiva och de rapporter som du får från oss, löpande månads-, kvartals- eller årsvis, ska vara ett bra underlag för de beslut, som du som företagare måste ta. Vi vill helt enkelt att du ska känna dig trygg, då du anlitar oss.

Kvalitet
En grundförutsättning för att vi ska kunna hjälpa dig som företagare är att vi har den senaste spetskompetensen inom redovisnings-, skatte- och revisionsområdena. Vi har en strävan att ständigt vidareutbilda oss och att följa med i de senaste lagändringarna. Omfattande resurser satsas på vår personal, så att vi ska kunna ge dig det bästa som marknaden har att erbjuda. Vi kallar det kvalitet.