Platsannons

Vi söker ansvarig för vår redovisningsavdelning

Block Revisionsbyrå är en revisions- och redovisningsbyrå med kontor i Kramfors och Sollefteå. Vi strävar ständigt efter att vara marknadens bästa aktör och erbjuder helhetslösningar, där kundens behov inom redovisning och ekonomisk rådgivning står i fokus. Vi är samtidigt ett ungt företag, där det finns utrymme att vara med och påverka vår gemensamma inriktning och framtid.

Att arbeta på en revisionsbyrå ställer stora krav på dina egenskaper. Lagar och regler förändras ständigt, samtidigt som nya tekniska lösningar ställer krav på förändringsförmåga. Det är därför viktigt, att du gillar ett högt tempo och uppskattar att få vara med och göra skillnad.

En viktig del av jobbet är att ha ansvar för att vårt arbetslag hinner slutföra bokslut, årsredovisningar och deklarationer innan bestämda deadlines. Egenskaper som stresstålighet, förmåga att planera din egen och andras tid och att hålla deadlines är en förutsättning för att vara aktuell för tjänsten.

Vi förväntar oss även att du har en förmåga att anpassa och driva vår redovisningsverksamhet i en tid av snabb teknisk förändring med nya digitala och automatiserade lösningar.

Kvalitet är viktigt för oss varför du även förväntas ha kompetens att kvalitetssäkra och att vara ett bollplank för våra duktiga redovisningskonsulter.

Det är dessutom viktigt, att du har en god social kompetens. Ett av våra ledord är Engagemang. Vi förväntar oss att du har förmågan att förstå våra kunder och deras verksamheter och viljan att ta initiativ till nya kontakter.

Din arbetsplats kan bestämmas utifrån var du bor, men dina arbetsuppgifter kommer att fördelas mellan våra kontor i Sollefteå och Kramfors. En del av arbetet utför vi på plats ute hos våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten är det därför en förutsättning, att du har B-körkort.

Tidigare erfarenhet från redovisning och/eller revision är ett krav. Tidigare erfarenheter i chefsposition är meriterande.

Vill du vara med i vårt framgångsrika team?

Vi tar gärna emot din ansökan via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Sista ansökningsdag 15/10
Vill du veta mer om tjänsten ring Kristofer, 070 – 555 36 33