Block Revisionsbyrå söker redovisningskonsult till Kramforskontoret.

Block Revisionsbyrå är en revisions- och redovisningsbyrå med kontor i Kramfors och Sollefteå. Vi strävar ständigt efter att vara marknadens bästa aktör och erbjuder helhetslösningar, där kundens behov inom redovisning och ekonomisk rådgivning står i fokus. Vi är samtidigt ett ungt företag, där det finns utrymme att vara med och påverka vår gemensamma inriktning och framtid.

Att arbeta på en revisionsbyrå ställer stora krav på dina egenskaper. Lagar och regler förändras ständigt, samtidigt som nya tekniska lösningar ställer krav på förändringsförmåga. Det är därför viktigt, att du gillar ett högt tempo och uppskattar att få vara med och göra skillnad.

Vi söker dig som antingen är civilekonom eller har en Ky-utbildningar, YH-utbildning inom redovisning eller har mångårig erfarenhet från yrket.

Jobbet innehåller bl.a. arbete med projekt, som innebär att hinna slutföra bokslut, årsredovisningar, deklarationer och revisioner innan bestämda deadlines. Egenskaper som stresstålighet, förmåga att planera din egen tid och att hålla deadlines premieras därför.

Det är även viktigt, att du har en god social kompetens. Ett av våra ledord är Engagemang. Vi förväntar oss att du har förmågan att förstå våra kunder och deras verksamheter och viljan och ta initiativ till nya kontakter.

Din arbetsplats är på vårt kontor i Kramfors. En del av arbetet utför vi på plats ute hos våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten är det därför en förutsättning, att du har B-körkort.

Tidigare erfarenhet från redovisning och/eller revision är meriterande. Sista ansökningsdag 15 april!

Vill du vara med i vårt framgångsrika team?

 

Vi tar gärna emot din ansökan via e-post till Kristofer Block.
Sista ansökningsdag: 15 september
Vill du veta mer om tjänsten ring Kristofer, 070 – 555 36 33